Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

DESPRE RIDGID

Your Success is our Business

 

Ridgid.

Inovatie si profesionalism pentru afacerea ta. In 1923, am inventat faimosul cleste mops. De atunci producem scule, echipamente, masini fiabile si de calitate. Te sprijinim in drumul tau spre performanta.

Promisiunile noastre.

Scule si masini care vor functiona impecabil la temperaturi extreme. Echipamente perfect adaptate conditiilor de munca de pe santiere, fabrici sau rafinarii.

Produse inovatoare. Gandite pentru viitor. Te vor inspira si te vor ajuta sa dezvolti noi servicii. Cu Ridgid eficienta muncii tale creste. Executie rapida a lucrarilor, performanta sporita si costuri reduse cu manopera. In plus, te bucuri de usurinta in utilizare. Toate inseamna venituri mai mari pentru afacerea ta.

Fa-ti din Ridgid un partener de incredere.

RIDGID® – brand de­tinut de Ridge Tool Company – este lider in product­ia de scule electrice si de mâna. In portofoliul sau intra de asemenea masini de filetat si pentru cura­tat conducte si peste 300 de tipuri de scule utilizate în domeniul instala­tiilor sanitare, HVAC/R, sectoare industriale, energie, petrol, utilitat­i publice si domeniul comercial.

Subsidiara a Emerson Professional Tools™ – compania Ridge Tool este prezenta si în România din 2005, unde a început activitatea de product­ie în anul 2008. Ridge Tool a inaugurat în urma cu doi ani, în cadrul Campusului Emerson™ din Cluj-Napoca, primul Centru Regional RIDGID din Europa Centrala si de Est, incluzând o Unitate de Produtie, un Centru de Training si Suport Tehnic, un Showroom si un Centru de Relatii cu Clientii.