Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Images

Pictorial pentru scule si echipamente Ridgid

Scule si echipamente intr-un nou pictorial marca RIDGID? Bineinteles!

Dupa cum probabil v-ati obisnuit, cand este vorba despre scule si echipamente RIDGID, ne place sa le punem in valoare prin actiuni inedite. De data aceasta este vorba despre punerea in opera a unui interviu acordat revistei Smart Worker, interviu insotit, de ce nu, de un pictorial nonconformist.

Am discutat impreuna cu cei de la Smart Worker despre cine este si ce reprezinta compania Ridge Tool, am scos in evidenta faptul ca noi am inventat clestele mops, si am punctat cateva aspecte referitoare la piata locala si la echipamentele si sculele pe care le producem si imbunatatim constant. Pe scurt – aici puteti gasi interviul integral in varianta on-line a revistei SmartWorker.

Nu uitati sa reveniti periodic pe RidgidBlog.ro pentru noutati legate de Ridgid si oferte speciale pentru echipamentele noastre, pentru sfaturi sau exemple de utilizare a echipamentelor noastre, pentru solutii la problemele d-voastra, sau ori de cate ori doriti sa luati legatura cu cel mai apropiat distribuitor sau centru de service Ridgid.

Si acum, evident, cateva imagini preluate de la colaboratorii nostri SmartWorker!

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment