Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Articles

RIDGID RE-60: Noul dispozitiv pentru sertizat papuci pentru cabluri electrice

Noile echipamente RIDGID revolutioneaza munca electricienilor, permitand efecturarea a trei operatiuni cu un singur echipament.

Anul 2014 marcheaza lansarea celui mai nou echipament RIDGID, bazat pe anii de experienta elvetiana in nanohidraulica, un dispozitiv de sertizat papuci pentru cabluri electrice.

  • Acest echipament cuprinde o serie de inovatii RIDGID, incepand cu noul sistem de schimbare rapida a celor trei capete (de taiere, sertizare si poansonare), dimensiunile reduse si masa de numai 1,5 kg, cat si forma ergonomica si noile baterii de 18V de 2.0 si 4.0 Ah. Durata ciclului de incarcare a bateriilor a scazut la 20 minute pentru cea de 2.0 Ah si la 40 minute pentru cea de 4.0 Ah.
  • Dispozitivul de sertizat papuci pentru cabluri electrice RIDGID RE-60 revolutioneaza munca electricienilor, permitand efectuarea a trei operatiuni cu un singur echipament. Nu vor mai trebui sa cheltuiasca bani si sa care pe santier trei echipamente diferite ca sa sertizeze papuci electrici de la 6 mm2 pana la 300 mm2, sa taie cabluri electrice cu diametrul de pana la 50 mm si sa poansoneze gauri de maximum 65 mm in diametru in peretii tablourilor electrice.
  • Pentru cei care lucreaza in atelier la productia de tablouri electrice, RIDGID ofera un alimentator de retea de 5 metri lungime la 230V care se poate monta in locul bateriei, asigurand astfel o functionare fara intreruperi cauzate de ciclul de incarcare.
  • Un set complet care cuprinde masina RE-60 si cele trei capete, doua baterii si un incarcator inteligent, care recunoaste si generatiile anterioare de acumulatori RIDGID, costa 2.990 EUR + TVA, iar versiunea care cuprinde doar capul de sertizat, bateriile si incarcatorul costa 2.390 EUR + TVA.