Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Video

Sistem de inspectie video a forajelor de apa Ridgid SeeSnake

Camerele pentru video inspectie RIDGID SeeSnake si-au gasit o noua aplicabilitate, fiind folosite pentru inspectia forajelor de apa noi sau in curs de reabilitare. Pentru inspectia forajelor din jurul orasului Alexandria, firma 3T Construct a utilizat un sistem de video inspectie RIDGID SeeSnake de 99 de metri, dotat cu un monitor cu inregistrare digitala model CS 10.

Procesul de reabilitare a forajelor are ca obiectiv aducerea la starea de eficienta initiala a acestora , utilizand echipamente mecanice cat si substante chimice. Principalele etape ale procedurii de reabilitare sunt inspectia video, decolmatarea, denisiparea si reabilitarea chimica.

Inspectia video a forajelor consta in introducerea unei camere video speciale in foraje si vizionarea coloanei de foraj, a filtrelor, adancimii reale a putului cat si a pompei.

RIDGID a dezvoltat un echipament special pentru inspectia forajelor in curs de reabilitare, pe platforma unui sistem de video inspectie de 99 metri lungime. Acesta este dotat cu un cablu impingator cu o lungime de 160 de metri si un diametru de 8 mm cat si cu un contor metric performant – RIDGID CountPlus . Capul video este color cu functie de autoaliniere a imaginii si un diametru exterior de 35 mm. Capul video este fabricat din otel inoxidabil si are lentila din cristal de safir.

EcoAbac Serv din Craiova are in dotare un astfel de sistem de inspectie video a forajelor de apa, pe care il foloseste zilnic (dupa cum declara directorul firmei, domnul Adrian Abagiu). O inspectie pentru un foraj de 100 de metri costa 200 EUR + TVA iar pentru cele pana in 150 de metrii, 300 EUR + TVA. Clientii sunt firme care se ocupa cu reabilitarea forajelor, platforme industriale care dispun de foraje proprii sau persoane fizice.

Sistemul de video inspectie pentru foraje de apa se poate conecta la oricare dintre monitoarele RIDGID precum LT 1000, CS 10 sau monitorul cu tastatura incorporate CS 1000. Toate sistemele sunt livrate impreuna cu software-ul de raportare RIDGID HQ.

Va invitam sa vizionati mai jos o scurta demonstratie de utilizare a unui sistem de inspectie video a forajelor de apa, realizata in imprejurimile orasului Alexandria.

Video

Camere video de micro inspectie – indispensabile pentru cosarii moderni

Ce legatura exista intre cosari si Ridgid?

Am vorbit in mai multe randuri despre echipamentele high-tech de micro inspectie marca Ridgid cu ajutorul carora se pot “vedea” si diagnostica probleme in spatii greu accesibile.
Nu vom relua detaliile tehnice despre camerele video de micro inspectie; pe acestea le puteti citi in detaliu aici.

Astazi vom vedea cum o meserie veche de secole – cea de cosar sau hornar – poate ajunge sa fie astazi mai actuala ca oricand, apeland la echipamente de ultima generatie de inspectie si diagnosticare.

Veti revedea astfel intr-un scurt reportaj (stirileprotv.ro) camera de inspectie micro CA-300, care ajuta cosarul modern sa rezolve problemele specifice meseriei – curatarea eficienta a hornurilor, in mediul rezidential sau industrial.

Vizionare placuta!

Video

Clesti mops Ridgid – cum se fabrica

Clesti mops Ridgid

RIDGID are o istorie de aproape 100 de ani in care a livrat cele mai bune echipamente pentru instalatori, constructori si industrie. Pentru a putea acorda garantie pe viata impotriva defectelor de fabricatie, Ridge Tool procura fonta din propria turnatorie si prelucreaza si asambleaza clestii destinati celor mai grele conditii de lucru din rafinarii sau sonde de petrol, in USA.

Mai jos puteti urmari o scurta prezentare a modului in care sunt fabricati clestii Ridgid, cei care au inventat clestii mops. Vizionare placuta!

Video

Noua camera de micro inspectie RIDGID CA 300 acum si in Romania

O data cu inceperea Noului An 2012, RIDGID aduce pe piata din Romania noua micro camera de video inspectie micro CA-300.

Aceasta inlocuieste camera micro Explorer si vine cu cateva imbunatatiri: memorie interna de 235 Mb extensibila la 32 Gb cu card SD, un card SD de 4Gb cadou, unghi de vizualizare de 90 de grade cat si posibilitatea de a incarca acumulatorul in timpul operarii.

Nu in ultimul rand se va putea cumpara la un pret de 449 EUR + TVA.

Mai sus, o scurta prezentare video!

Video

Csaba prezinta sisteme de inspectie si curatat tevi

Csaba prezinta sisteme de inspectie si curatat tevi, scule si echipamente ce acopera intregul spectru de actiuni de depistare, diagnosticare si solutionare a blocajelor si problemelor care apar in interiorul tevilor si conductelor.